Menu

Indrek Kivisalu õpetab, kuidas lihtsalt maitsvaid veiseliharulle valmistada

Täidetud veiseliharullid on suur hitt söögilaual. Imelihtne, tervislik ja maitsev rull, millega nii pere kui ka külalisi üllatada, saab peagi olema kõigi lemmik. 
Valmistamiseks võta üks pakk Liivimaa Lihaveise küljerulle.
Sisu tegemiseks kasutas Indrek porgandeid, paprikaid, kaalikaid, sibulat, küüslauku ja tšillit (vastavalt oma maitsele võid teha omanäolise sisu).

Pärast juurviljade jahtumist püreesta need ühtlaseks massiks. Keera rullid lahti ning määri sisu rullidele kuid jälgi, et ääred jääksid vabaks.


Määri rullid väljaspoolt õliga ning pruunista neid nii, et keeramiskoht oleks all pool. Seejärel pane rullid 100-120 kraadisesse ahju 30 minutiks järelküpsema.

Indrek serveeris rulle Béarni kastmega.  Naudi!