Indrek Kivisalu õpetab, kuidas lihtsalt maitsvaid veiseliharulle valmistada
Täidetud veiseliharullid on suur hitt söögilaual. Imelihtne, tervislik
ja maitsev rull, millega nii pere kui ka külalisi üllatada, saab peagi
olema kõigi lemmik. Valmistamiseks võta üks pakk Liivimaa Lihaveise küljerulle.Sisu
tegemiseks kasutas Indrek porgandeid, paprikaid, kaalikaid, sibulat,
küüslauku ja tšillit (vastavalt oma maitsele võid teha omanäolise sisu).Pärast
juurviljade jahtumist püreesta need ühtlaseks massiks. Keera rullid
lahti ning määri sisu rullidele kuid jälgi, et ääred jääksid vabaks.
Määri rullid väljaspoolt õliga ning pruunista neid nii, et keeramiskoht
oleks all pool. Seejärel pane rullid 100-120 kraadisesse ahju 30
minutiks järelküpsema.
Indrek serveeris rulle Béarni kastmega. Naudi!