Koolitus algas Võrumaal Mõniste Sentafarmis, kus kasvatatakse Aberdeen Anguseid, mille käigus tutvustati farmi tegevust, loomi ja looma kasvatust, et näidata mis tingimustes Liivimaa Lihaveise tooraine kasvab. Tuur jätkus Valgamaal Nakatu turismitalus, kus tegutseb FIE Ants Järvamägi, kes kasvatab Hereforde, mille jooksul sai tutvuda ja maitsta erinevaid grillimiseks mõeldud veisetükke ja lihaseid, mida valmistas külaliskokk Jeroen Hazebroek erilisel Big Green Egg grillil. Külaliskokk on tuntud Hollandi kokk, kes on töötanud paljudes restoranides ja hotellides, kuid tegutsenud ka vabakutselise kokana cateringidele, kus ta on muuhulgas süüa teinud nii kuninglikust soost inimestele kui ka riigipeadele.
Koolitus möödus vabas õhkkonnas veiseliha puudutavate teadmiste levitamise ning kogemuste jagamise näol, samal ajal Jeroeni tehtud veiseliha nautides.
Naudi sinagi külaliskoka Jeroen Hazebroek'i poolt valmistatud hõrgutisi: