Menu

Mida pakuvad restoranid veiselihakuul

Tallinna, Tartu ning Otepää restoranide menüüdest võib leida erinevaid põnevaid maitseelamusi:

 •Lihtsust ja naudingut hindav restoran Leib Resto ja Aed toob teile lauale Liivimaa lihaveise antrekoodi, karamelliseeritud sibula, kaalika ja kreemise piprakastmega.

 •Proovige  smooritud veisepõske röstitud sibulate & punaveinikastmega restoranis Neh.

 •Keele viib alla lihaveise filee koores hautatud selleri ja mustsõstrakastmega restoranis Mekk. Samuti leiab menüüst uue lihaveiseraguu mürklite, kartulipüree ja estragoniga maitsestatud Peipsi sibula kastmega.

 •Restoran Wicca menüüst leiate suussulava „veise trio“- ühel taldrikul saavad kokku sabasült, tartar ning keedetud keel .

 • Restoran Egoist serveerib teile Liivimaa lihaveise sisefilee trühvlitega.

 •Vesivärava Grillis valmib kiire ja mahlane Liivimaa Lihaveise anguse burger.

 •Hubane Clazz pakub rooga nimega „Blues Brother", mis on korralik mahlane Liivimaa Anguse veisefilee burger Eesti juustu, krõmpsuva jääsalati, tartarkastme ning kuldse kartulikoogiga.

 •Restoran Lusikas menüüst proovi maitsvat grillitud veise küljesteiki, kartuli fondant'i, suhkrupeekoni, karamelliseeritud sibula ja punase veini kastmega.

 •Restoran Antoinus pakub eelroana klassikalist boeuf a la tartari ning pearoaks grillitud veise sisefileed lillkapsapüree, männiriisikakastme ja Savoy kapsaga.

 •Restoran Atlantis teeb suud soolaseks veisefileesteigiga, lisaks trühvli-kartulipüree, türgi ubade, balsamiäädika, kirsstomatite ja viski-koorekastmega.

 •Ränduri Pubi menüüst leiate Liivimaa Lihaveise seljafilee roseepipra ja kadakamarjaga, millele lisab punkti maitsevõi koos ahjukartulitega

 •Cafe Truffest telli suurepärane maksašašlõkk kartuli-porrukreemi ja kõrvitsa chutney'ga.

 •Liharestoran Meat Market Steak & Cocktail lisab elule vürtsi piprasteigiga, koos friikartulite ning värske salatiga. Lisaks sellele pakutakse ka steiki kartulilootsikute ja salsaga ning sisefileed kartuligratääni ja pipra-praeleemega.

 •Kohvik Spargel pakub eelroaks õrnsoolatud veiseliha  ja röstitud veisekeelt lillkapsakreemi ja veini-peedikastmega. Tugevama kõhutäie korral proovi hakk biifsteeki härjasilma, kartuli-mädarõikapüree ja valgeveinikastmega või veiseantrekooti kartuli-pastinaagipüree ja punaveini-piprakastmega.  

 •Kohvik Cookbook pakub mõnusat veiseliha pastat metsaseentega kooreses rohelise pipra kastmes.

 •Talvepeallinas - Pühajärve Puhkekodu Pubis, on suur valik veiseliha roogasid: röstitud veiseliha einevõileib, veisekeele salat mustika-mopi, kodujuustu ja tatraga, veisesüdame-sibulasupp ning osso bucco sektorkartulitega.

 •GMP Clubhotel & Pühajärve restoranist saate valida kas ruccola röstbiifi salati koos puu- ja köögiviljadega stir-fry-balsamico kastmes või  lehttaignas küpsetatud põseliha pähkli-tomati pestoga.

 

Külastage veiselihakuul osalevaid restorane, laske heal maitsta ning  proovige ka ise kodus erinevaid veiseliha roogasid järele!